Tillbaka med stora förändringar!

Okej, bloggandet rann ut i sanden. Kände liksom att det inte är så intressant att läsa om att jag går till jobbet, tränar och sen hem. Men nu har det ju skett en förändring i livet som jag bara vet att jag kommer ångra att jag inte dokumenterade på äldre dagar – vi ska bli föräldrar!!!! Alltså, det är så sjukt. Vi är så förväntansfulla och glada! I sommar blir vi föräldrar till en liten pojke 💙.  Närmre bestämt blir det nog en liten Elliot. 

Här var jag i vecka 20. Tyckte jag hade en megakula. När jag la ut den här bilden på instagram hade vi precis fått reda på att det låg en liten pojke i magen.

Det hände mycket på några veckor bara (ursäkta fula bilder med ännu fulare text, men har bara skrivit i bilden för att komma ihåg. Måste bli bättre på att ta fina magbilder. Alla säger att man ångrar om man inte gör det).

Nu får jag verkligen se till att dokumentera resten av graviditeten väl :). Denna vecka går vi in i vecka 27. Tiden flyger iväg. Imorgon fyller Robin år så jag har bakat lite nu ikväll. Har också börjat packa då vi drar till vårt nya andra hem i Spanien i övermorgon. Ska bli så skönt med semester. Troligtvis den sista utomlands bara jag och Robin ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s