Den bästa starten på semestern

I fredags avslutade jag jobbdagen med en riktigt mysig lunch med mina kollegor på Fjäderholmarna.

image

Eftersom jag usel på att hitta och min GPS i bilen brukar lura mig så åkte jag i god tid… lite för god kanske. Så tog selfies i bilen och nätshoppade en bikini.

image

image

Vi åt riktigt god lunch och efter det svängde jag förbi Sickla och köpte lite nya kuddar till båten… åh gud Robin blir helt galen på mig och mina kuddar. Älskar kuddar:). Sedan blev det hem och svara på de viktigaste mailen och aktivera out of office meddelandet att jag är tillbaka om 5 veckor (!!!).

image

Jag och Robin hoppade på båten så snart vi kunde. Och världens bästa svärisar hade varit nere och skruvat på vår peke medan vi jobbade. Världens bästa! Båtlivet utan peke är inte lätt. Vi åkte ut till Lacka och vi var helt ensamma :).

image

image

Det var lite dåligt väder under lördagen men det hindrar inte oss. Vi drack bubbel, spelade spel, fikade och läste. Så mysigt! 

image

image

image

Söndag och måndag var stålande fina ute i skärgården så vi svalkade oss med vin (sånt man får göra på semestern), solade och njöt.

En riktigt bra och mysig start på semestern. Nu är vi däremot hemma en sväng för att packa om, imorgon blir det Aten för att sedan ta oss vidare till Poros. Ska bli så härligt med lite grekiskt ö-liv också :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s