Life on a boat

Förra helgen var det ju galant väder så självklart blev det en tur med båten. Riktigt mysigt som vanligt. Vi åkte ut till ön. Jag, Robin och Biffen. Jag och Robin gottade oss i båten med bubbel och Biffen fick sova mellan oss i sängen. Lyxghelg på hög nivå för både människan och djuret med andra ord.

image

Nu är det tydligen helg snart igen. Veckorna bara rusar förbi. Hur sjukt är det inte att nästa helg är liksom starten på semestern?!?! Men en helg i taget – imorgon blir det avfärd med MS Mama Mia. Vi ska gotta oss ute på sjön hela helgen, yeey! Har shoppat extremt mycket till båten i veckan så ser fram emot att hitta en plats till allt… självklart har jag köpt blommor, mattor och nya filtar men inte en bränsleplatta till spisen som var viktigast… får ta det som bakläxa till nästa vecka, hehe…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s