Våren är här

Yeey det är så härligt att våren äntligen kom! Surt att vi inte hunnit klart med båten dock. Skulle ju vara fantastiskt att åka ut i skärgården denna soliga helg. Vi får jobba ordentligt och hoppas på att våren och sommaren består.

image

Veckan har varit bra. Lite nervös pga projekt som lanserats osv. Men det har gått bra hittills. Woho! Tänkte ta ledigt fredag dock för att få lite återhämtning men har så sjukt mycket att göra så det blir nog inte så. Ska försöka jobba halvdag kanske i alla fall. Men det lär gå åt skogen :).

image

Vaknade kl 6 idag. Önskar att jag kunde sova ut när jag väl är ledig. Men det går verkligen inte fastän jag känner mig trött. Så nu sitter jag här med tredje koppen kaffe och väntar på att gymmet ska öppna. Senare blir det fix på Mama Mia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s