Sjukt professionell

20160426_133940Ovan bild är från i måndags när vi firade Robins födelsedag med scones till frulle!

Jag har gått och blivit väldigt professionell på att bli sjuk. Det har inte varit mitt år i år. Tror mitt immunförsvar förstördes efter alla mina penicillinkurer efter nyår. Hade ju fyra bihåleinflammationer… Nu har jag feber, halsont och 32 kg snor i snoken. YES!

Men jag hänger inte läpp. Eller jo, för jag tycker synd om mig själv och blir frustrerad eftersom projektet jag driver lanseras på måndag…ahhh. Men har skött det bra genom att svara på de viktigaste mejlen och tagit de viktigaste mötena i telefon från sängen. Annars har jag sovit eller ätit glass.

Yes, det var väl det jag hade att informera om just nu. Tack och hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s