Hej från Helsinki

image

Moi moi! Kom ju på att man kan blogga när man för en gångs skull har lite dötid. Sitter och väntar på mitt flyg hem. Har varit i Helsingfors idag. Haft lite möten men annars har min uppgift varit att shoppa. Ja, ni hör ju vilket bra jobb man har. Behöver ju testa att korten fungerar som dom ska :). Skämt å sido, det är inte så kul eftersom köpen nekas ibland och det är långt kö bakom. Pinigt!  Hann med en fika med Elisa också samt att solen har skinit. Bra dag! Hepp nu måste jag boarda. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s