Caesar <3

Under påsken var vår älskade lilla Caesar tvungen att få somna in ❤ Familjens lilla lurvboll som har givit oss så mycket glädje. Det var helt ärligt riktigt fruktansvärt att få vara med när han somnade in. Samtidigt kändes det fint att han fick somna in i min famn där han känner sig trygg och lugn. Han var verkligen en del av familjen och det känns så oerhört tomt att komma hem till mamma och pappa just nu. Att en sån liten kan ta så mycket plats ❤. Det spelar ingen roll om det är en farmor, en hund, en ödla eller en kanin. Sorgen är lika stor.

image

Annars rullar livet på. Skönt med helg och lite återhämtning. Igår åkte jag hem till min syster. Vi lagade middag och pratade hela kvällen lång. Mysigt! Visst ja, jag tog körkortet för ett tag sen också. Så skönt att kunna rulla i min ensamhet, haha. Det är dock inte bra för min ekonomi då jag älskar att shoppa och nu tar mig till ställen jag annars inte orkat.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s