Veckan som gått

Lite blandade mobilbilder från veckan som gått. Det har varit en riktigt tuff vecka. Så extremt mycket att göra med många stressmoment och utmaningar.

Bästa på veckan: Att jag äntligen efter min långvarig sjuktid kunnat börja träna! Så härligt. Och min och Robins spontana tapasmiddag ute i torsdags. Höll på att bryta ihop den dagen så behövde verkligen ut och göra något annat för en paus i vardagen.

Sämsta på veckan: All stress och känslan av att inte räcka till. När alla drar och sliter i en men man kan inte göra mer än vad man hinner. När man rensar mailkorgen på jobbet och ändå har över 800 olästa mail.

Så skönt med helg och lite återhämtning! Igår gjorde vi en enkel middag i form av dumplings och laxrullar, båda somnade kl 21.00 och sov i 12 timmar. Tror både vi behöver lite återhämtning, haha. Brukar sova max 8 timmar. Köpte upp frukost från vårt bageri i morse och satt läääänge och åt. Så skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s