Let’s talk about Beyoncé

Okej, kan vi ta en minut och prata om Beyoncé. Efter Super Bowl annonserade hon ju att hon ger sig ut på turné och bland annat kommer till Sverige! Tror ni jag och min syster (vi kan vara hennes största fans) diskuterade det här oavbrutet sent in på kvällarna. Vi var ju tvungna att lägga upp en plan på att få tag på biljetter. Vi la upp en strategisk plan enligt följande och hade ångest hela vägen:

1. Få tag på biljetter före alla andra via försläpp (krävdes dock ett AMEX-kort som ingen av oss har).
2. Via concierge service på kreditkortet.
3. Via vanliga biljettsläppet (ha typ alla datorer, ipad’s, mobiler etc vi äger redo).
4. Försöka få tag på biljetter i annat land.

Jag mailade väl typ halva jobbet och sprang runt på hela kontoret (observera att vi sitter drygt 2.000 pers på kontoret och att jag långt ifrån känner alla) för att fråga om någon hade ett AMEX och om jag i så fall fick låna det. Fick tag på ett och kirrade biljetter samma minut dom släpptes till försläppet. OMG livet var räddat och vi räknar nu ner dagarna. Vi har redan planerat hela dagen och jag tänker ta ledigt från jobbet för att ägna hela dagen åt Beyoncé. Ska nu gå och köpa en tack-present till min kollega som räddat våra liv!

Så kan vi ta fem minuter extra och kolla på hennes uppträdande från Super Bowl. Älskar hennes nya låt!!!


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s