Bitter

image

Här var jag i början på veckan nöjd och glad eftersom jag äntligen började bli frisk. Men ack så fel jag hade. Har inte kunnat sova en hel natt förutom fredag till lördag denna vecka. Är så Igensvullen i bihålorna och värst är det ju när man ligger, så kan inte sova. Men på dagarna är det helt okej. Däremot blev det bakslag idag. Mådde jättebra igår och vi städade, fixade, storhandlade och var på bio. Men inatt kunde jag knappt sova en blund pga bihålorna och frossa. Efter frukosten fick jag även migränanfall så låg i sängen till 13 och ville spy varje gång en bil åkte förbi eftersom jag behöver total tystnad vid migrän. Livet känns ju verkligen fantastiskt för tillfället. Har varit sjuk hela januari…. skulle vara kul att få vara utvilad och sova en hel natt och det skulle vara väldigt skönt om jag fick träna. Snälla låt mig bli frisk! Nu börjar vi på penicillin igen då. Tack och hej från en bitter tjej.

En reaktion på ”Bitter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s