Sjukt dålig tajming

Tycker sjukt synd om mig själv. Ja, det gör jag faktiskt. Denna vecka börjar en sjukt viktig workshop. Jag är business driver för projektet och vi har tagit in en konsult från Frankrike. Vad tror ni händer!? Jo jag får influensan. Enda gången jag VERKLIGEN inte kan vara hemma från jobbet. Fyfan vad jag mår dåligt. Hade 39.2 graders feber imorse när jag kämpade mig till jobbet. Huvudet dunkar, hela kroppen värker, bihålorna är svullna, näsan helt igentäppt, svettas, fryser, svettas, fryser. Snoret rinner, halsen värker… Fantastiskt med andra ord!

image

Önskar att jag bara kunde ligga i sängen tills jag blev frisk. Inte kunnat sova på tre nätter nu heller pga feber, snor, hosta osv. Gissa om jag längtar till helgen!?

2 reaktioner på ”Sjukt dålig tajming

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s