Christmas

Julen var precis så bra som den kan bli. Vi hann både umgås med min familj och Robins familj. Vi hann besöka min farmors grav och Robins farfars grav. Och dessutom fick vi så fina och bra julklappar! Vad mer kan man begära?

image

Robin är verkligen världens finaste. Fick så fina julklappar av honom. Fick bland annat en så mysig morgonrock (fick öppna den på morgonen) så jag strosade runt hela morgonen i min fluffiga rock med en kaffe i handen till värmen av brasan. Drömmorgon!

image

Några av klapparna. Fick så mycket bra och behövligt som man inte tar sig ork att köpa själv. Och massa annat lyx som tomten tyckte vi var värda ✌. Är så tacksam för allt. Vi fick bara riktigt bra saker så vi måste varit sjukt snälla i år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s