Last week

Jag är en sjukt dålig bloggare. Men har alltid så fullt upp! December har varit extrem. Det har varit mycket resor, event och såklart mycket jobb. Kör en liten sammanfattning av föregående vecka.

Måndag: Blev kvar rätt länge på jobbet, åt julbord på Mr French (riktigt bra!) sedan blev det träning 💪

image

Tisdag: Vi åkte och kikade på en bil vi var intresserad av hos en bilhandlare i Uppsala. Sedan var jag på glöggfika hos Victoria ☕🌲🍬 Jättemysigt! 

image

När jag kom hem var Eldabutiken Haninge här och jobbade stenhårt för att vi skulle få igång vår braskamin till julen. Bästa, bästa! Tror dom kämpade på till 22-23 på kvällen!!! 🔥

Onsdag: Var ute med en samarbetspartner och åt på Grand Escalier🍴körde trerätters. Tror ni jag rullade hem sen eller? Kom hem rätt sent och var sjukt trött 😪. Men det var trevligt så självklart värt tröttheten.

image

Torsdag: Brände av några telefonmöten innan det bar av till Helsingfors 💨

image

Det första jag gjorde var att möta upp min bästa Elisa 💕. Vi gick en mysig promenad i regnstorm och tog skydd på en mysig restaurang. Åt en riktig härlig middag och tog igen allt sen senast!

image

image

Fredag: Jobbade och mötte sen upp Elisa för lunch. Det bästa är att våra kontor i Helsingfors ligger precis, exakt mittemot varandra! Alltså rätt över gatan! Underbart att man då kan maximera tiden med varandra ✌🎉.

Mitt flyg hem från Helsingfors var 40 min sent. Låter ju inte så mycket men det blir rätt segt då arbetsdagen blir så lång med resa. Kom därför hem rätt sent så däckade direkt i soffan framför…⬇

image

BRASAN 🔥🔥🔥! Så underbart. Jag är en sjukt kall människa så mitt liv är liksom komplett nu. Tack Elda Butiken Haninge. Ni är bäst!

Lördag: Vi åkte och hämtade vår nya bil i Uppsala 🚗 och på kvällen åt vi middag hos Robins päron 🍴 riktigt mumsigt! Lördagkvällen tillbringade vi med att…städa.

image

Söndag: Vi fixade och donade massor och mot kvällen gick vi på bio. Såg nya Bond. Sjukt dålig. Stod nästan inte ut mot slutet pga tråkig film. Jag somnade, nätshoppade och läste bloggar under filmen.

image

Det var en liten sammanfattning av förra veckan. Nu kom jag precis hem från jobb och en tillställning hos Mastercard för att fira MasterPass. En digital plånbok som vi har lanserat.

Måste ner till ICA och köpa nåt gött nu, sjukt sugen på choklad. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s