Välbehövligt

image

Semester! Kan inte med ord beskriva hur välbehövlig den är. Det har varit så extremt mycket på jobbet på senaste att jag känt mig på snudd som utbränd. Suttit på kvällar, långa dagar, drömt om jobbet, sovit dåligt… I fredags planerade vi om i alla fall så när jag kommer tillbaka från min semester ska det vara lite mer hanterbart. Semestern kommer mer än lägligt. Imorgon åker jag och syster till varmare breddgrader. Det ska bli såååå extremt skönt att bara sova ut, läsa, sola, bada och umgås med min kära syster <3.

En reaktion på ”Välbehövligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s