Hänt sen sist

image

Förra veckan behöver jag fortfarande semester från 😂 sjukt stressig. Ovan surplar jag kaffe på planet i hopp om att bli pigg, men läste senare att kaffe på flyg aldrig innehåller koffein!? Måste stämma av detta! Vore ju katastrofalt!

image

image

I lördags hängde jag hos mamma och pappa. Mös med lilla fluffbollen💕 världens mysigaste boll är han lilla tussigullet. På kvällen blev det födelsedagsfirande hos Jenny!

image

Söndagen var inte den bästa. Vaknade med huvudvärk som höll i sig hela dagen. Vi åkte och fixade på båten. Blev så kallt när solen gick ner. Får skylla mig själv som inte hade tillräckligt med kläder som vanligt men ändå. Hungriga och trötta var vi efter 5 timmar påväg hem. Handlar lite mat samt hämtmat till middag. Vad tror ni händer? Bilen får psykiska problem och typ hoppar som en känguru och varningslampan börjar lysa mitt på motorvägen. Sån tur att inte jag körde. Skulle fått panik 😂. Jag brukar alltid köra men var så trött så bad och bönade att Robin skulle köra. Tur! Hur som helst fick vi svänga av fort som attan och försöka lösa problemet. Det gick åt skogen och bilen gick inte igång. Mina käraste, snällaste, bästa svärföräldrar fick komma och hämta oss. Idag fick billen bli bogserad och lagad i alla fall så nu är den stabiliserad från den onda ande som övertog svarta pärlan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s