Kämpigt

Igår mötte jag upp Natalie på Wienercafeét för middag.

image

image

Det var mysigt som vanligt med min pingla!

image

image

Dagen idag har varit bra. Började med en brakfrukost på jobbet och nu sitter jag i soffan och betalar räkningar medan jag äter choklad. Väntar ivrigt på att Robin ska komma hem från träningen. Vi fick vår nya säng levererad och alltså…den var sjukt stor.. budkillen lämnade den rakt på trottoaren, mitt i cykelbanan. Och där stod lilla jag. Fick kämpa för kung och fosterland med att få in den i porten i alla fall. Det gick efter mycket om och men. Men nu vill jag montera upp den så jag sover som en prinsessa inatt :).

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s