Mums, mums

Hola! *Tränar lite på spanskan inför min resa nästa månad*. Helgen har varit lugn och avkopplande, precis vad jag behövde. I fredags chillade jag med ena handen i chokladkakan och andra handen i chipspåsen framför Idol. Somnade efter första låten. Så ni kan ju ana hur trött jag var. Idag har jag hängt med Natalie. Vi var på hem och villamässan samt chokladfestivalen. Gött!

image

På vägen hem handlade jag söndagsmiddagen.

image

Och nu står jag här i köket och ska börja förbereda. Tjoho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s