Sjukt

Haha, fy. Har haft världens stressvecka på jobbet. Helt galen. Vi håller på med ett jättestort viktigt projekt. Tror vi alla varit nära till tårar varje dag typ, haha. Fast vi har skrattat åt situationen också.  Igår fick jag till exempel slänga mig i en taxi hemifrån till jobbet lite akut sådär. Satt liksom med smutsigt hår i en knut på huvudet, osminkad i mjukiskläder. Gissa om jag tycker det är skönt med helg!?

image

…men såklart när man äntligen får slappna av blir man sjuk. Feber, ont i halsen och snor som rinner okontrollerat. Yes! Ska bara vila och ta det lugnt hela helgen. Just nu bakar jag bullar 🙂 det är ju trots allt kanelbullens dag imorgon. Glöm för guds skull inte det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s