Fall

image

Lördag! Stressvecka igen och känner att en liten sjukdom kanske är på G. Ont och seg i kroppen. Robin var sjuk så det är ju stor sannolikhet att jag blir smittad. Behöver nog vila egentligen men har varit på gymmet och ikväll blir det partaj.

image

Igår var det middag här. Det var jättetrevligt! Lite mysigt med höst ändå. Älskar höstmodet och att tända massa ljus! Det mysigaste som finns är ju att strosa omkring hemma när det spöregnar utomhus. Men måste boka höstresa snart ändå känner jag.

En reaktion på ”Fall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s