Chilla

image

Hej, hej, hallå. Har haft en fullproppad vecka. Både på jobbet och privat. Så mycket nu på jobbet men bara roliga saker så det är ju tur. I tisdags höll jag på att svimma dock. Måste bli bättre på att blocka kalendern annars sitter man bara på möten hela tiden och hinner inte göra något annat. Så satt mig på toan i typ 15 min och chillade, haha. Behövde lite lugn och ro. Därav bilden ovan.
image

Idag träffade jag Anniluttan  (Annelie alltså) efter jobbet. Vi åt middag på Fresco. Det var mumsigt.

Imorgon är det som bekant fredag. Ska på ett seminarium och sen hoppas jag på att hinna shoppa lite. Väldigt shoppingsugen kvinna här! Behöver kostymbyxor och blusar. Må gud vara med mig under min shoppingrunda då jag typ aldrig hittar något nu för tiden!

Annars händer det inte så mycket. En kollega förlorade sitt konditori (ja hon är superkvinnan som jobbar heltid med oss och har ett konditori) och sitt hem i en brand i fredags. Så fruktansvärt och jag har känt mig så ledsen och nedstämd för hennes skull hela veckan. Hon är världens ödmjukaste och snällaste människa och man blir så jävla arg på den/dom som anlagt detta och så jävla ledsen för vad det finns för människor i denna värld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s