Ännu en helg på sjön

Helgen har varit bra som vanligt när man har båt och det är sol! Min syster hakade på vilket var jättekul! Vi har legat på Lacka och gottat oss. Grillat, solat,  spelat kort, druckit Prosecco osv. Helt perfekt helg med andra ord :). Nu när man har Prosecco i magen och sol på kroppen är man laddad inför en vecka på jobbet.

image

image

image

image

image

image

image

Veckan är fullproppad med jobb, fix hemma, träning och träffa kompisar. Hoppas man hinner klämma in att ordna  ny mobil och surfplatta. Så trött på Apple som bara krånglar och hittar på egna program. Vill ha Samsung så man kan koppla i en vanlig sladd utan att ha 100 olika grejer för att konvertera 😈.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s