Nidri Waterfalls

Första dagen på Lefkas tog vi en morgonpromenad till Nidri Waterfalls. Vi hade inte så höga förväntningar men det var så vackert! Lefkas var verkligen en superfin ö. Älskar Grekland. Lätt mitt favoritland kring medelhavet! Maten, folket, öarna och stränderna är bäst!

image image image image image

Nu är sommarsemestern slut och det är dags för vardag och jobb igen. Har en riktigt rolig höst framför oss på jobbet med massa spännande och roliga projekt så det är verkligen kul att vara tillbaka igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s