Vi har det bra

image

Hej! Wifi på hotellet är som vanligt inte det bästa men nu på morgonen när alla sussar verkar det fungera okej:). Vi har det superbra här på Lefkas. Så härligt att känna värme och bada utan att få köldskador! Det har man ju inte varit bortskämd med i Sverige denna sommar. Vi bara njuter, äter god mat och hänger på stranden. Bättre kan man inte ha det :). Nu när vi har slappat några dagar så ska vi hitta på några utflykter. Tror vi hyr moppe och åker till västra sidan och någon dag ska vi nog hyra en båt!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s