Koskär – Nynäs – Ön – Ålö – Hem

Okej det här får bli de sista bilderna för nu börjar mina ögon gå i kors. Klockan är tolv och vi ska upp om tre och en halv timme eftersom vårt flyg till Lefkas går supertidigt imorgon.

Vi har gjort ungefär hundramiljoner grejer till, besökt fina öar, ätit god mat på fina restauranger osv. men jag kan ju tyvärr inte berätta allt, då blir det en bok.

Vi har i alla fall även besökt Koskär (om jag inte missminner mig). Vi la till vid klipporna och Biffen fick springa lös och leka loss den gamla gubben. Fattar inte hur han orkar. Världens bästa Biffen! Vi har alltså varit fyra och en halv person i vår 24 fots båt men det har gått galant :).

DSC05349 DSC05370 DSC05389 DSC05393 DSC05412 DSC05484 DSC05494

I fredags åkte vi till Nynäshamn och hämtade mina päron. Tro nu inte att dom också skulle bo på båten. Vi skulle ut till ön! Vi träffade min farbror där också som kom med sin båt, så vi tog en liten drinkpaus innan avfärd.

DSC05506 DSC05521

På ön hade vi det lika härligt som vanligt. Lunch åt vi på Ålö. Älskar deras fisklåda med varmrökt lax, skagenröra, rökta räkor, ål, potatis m,m.

Nu måste jag verkligen gå och sussa bredvid Robin som redan ligger och slumrar! Hörs kanske från Grekland om wifi på hotellet fungerar.

En reaktion på ”Koskär – Nynäs – Ön – Ålö – Hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s