Semester

image

Har varit dålig på att uppdatera här. Igår gick vi äntligen på semester. Weho! Besvikelsen dock när det blåser 10 m/s så vi kunde inte åka ut med båten som planerat. Surt! Det var ett sjömannamässigt beslut! Men vi gjorde det bästa av situationen och gick på bio och gottade oss på Matboden med drinkar och dessert istället. Väldigt mysigt det också :). Vi får göra ett nytt försök idag.

image

Men hallå, ärligt!? Sämsta sommaren ever. Värsta höstvädret ju. Det har varit en riktigt varm helg på hela sommaren. Hade dunjacka här om dagen eftersom det var 11 grader på morgonen när jag skulle gå ut med Biffen. Kan bli så att man råkar rymma till varmare breddgrader…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s