En annan slags huvudvärk

Haha, måste börja med att i korthet berätta om mitt nuvarande tillstånd. I måndags skulle jag ta bort en fläck på hakan hos kirurgen med laser. Efter det hela så svimmar/kollapsar jag bara utan förvarning. Vaknar upp på en sjukhusbrits där jag får veta att jag slagit huvudet i en stol när jag svimmade. Blev matad med banan och fick ligga under bevakning. Nu har jag en härlig bula i huvudet som dunkar lite skönt och mår lite smått illa. Har därför jobbat hemifrån i soffan (tack till mig själv som skaffat mig ett jobb med den möjligheten) sedan dess och nu börjar jag bli trött på denna osociala tillvaro. Hur som helst kunde det varit värre :).

image
Jessica tog den här fina bilden på mig och Robin i helgen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s