Midsommarhelgen 2015

Midsommarhelgen tillbringade vi ute på ön. Regnigt och kallt på midsommar. Som det ska va :). Vi har som vanligt haft det jättemysigt och vädret var ju faktiskt bra de andra dagarna även om det fortfarande inte är någon sommarvärme. Vi har förutom ätit jättemycket, åkt över och promenerat på Nåttarö där vi också tog en vätskepaus på Nåttarökrogen, haft party i båten och spillt rödvin på precis allt som är vitt (haha), sovit ut varje dag, blivit serverade drinkar på bryggan varje gång vi lagt till osv. Helt okej helg med andra ord :). Längtar redan till nästa!

image image image image image image image image image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s