Kockar och lättare hjässa

image

Varje torsdag kommer inhyrda kockar och grillar på vår terass på jobbet. Så himla härligt! Alltid supergod och fräsch mat. Mitt klagande på vädret hjälpte tydligen för idag kom riktig sommarvärme :).

Efter den härliga lunchen sprang jag iväg och klippte mig. Testade en ny frisör som låg nära jobbet (den jag brukar gå till ligger på söder men det är så långt från kungsholmen). Tror jag blev nöjd. Känns så nu i alla fall men det tar ju några dagar att känna efter. Kapade 1 dm så känner mig lite lättare på hjässan.

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s