En vanlig vecka i maj

Oj vad tiden flyger iväg. Så mycket att göra överallt och så mycket man inte hinner. Haft en bra vecka och nu är det redan fredag. Igår var jag på ett event med jobbet på Birka Cruises. Det var supertrevligt! Blev positivt överraskad. Det var fräschare än jag hade förväntat mig och blev tom sugen på att ta en liten kryssning. Vi fick en rundtur på fartyget och sedan njöt vi ute i solen med drinkar och tilltugg.

image

image

image

image

image

Nu är jag på väg till jobbet. Brukar oftast jobba hemma på fredagar men ibland är det ju trevligt att va live på ett möte istället för telefon. Ska luncha med mamsi sen i em brummar vi ut till havs med båten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s