Konferens och Matboden

I veckan var jag på konferens med jobbet. Har en superkvinna till kollega som utöver heltidsjobbet på banken driver ett konditori. Alltså vilken energi hon har. Helt galet. Hon gör det inte dåligt heller. Nu hade hon bjudit över oss att ha konferensen där. Visst, konferens på flådiga slott, spanoch VIP lounger men det här var mysigaste och bästa konferensen jag någonsin varit på. Vi har konfererat, ätit bakverk och bakat som galningar. Har hela frysen full av bakverk nu. Om ni har vägarna förbi Norberg MÅSTE ni besöka Elsa Andersons konditori. Världens mysigaste och finaste konditori!

Nog om konferenser. Igår kom Annelie över och vi åt middag på Gamla Enskede Matbod. Efter det gick tanterna upp till mig och åt sorbet till efterrätt då ljudvolymen var lite hög på Matboden. Vid 21 satt båda och gäspade så vi sa adjö. Tantvarning!

image

Vi var så hungriga så glömde fota. Så tog en bild på Annelie vid betalningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s