Vinvalvet och några drinkar på det

Dagen igår fortsatte med att jag bakade rulltårta med smak av choklad och hallon. Nom, nom. Vi smaskade rulltårtan med champagne. Riktigt mysigt! Till kvällen begav vi oss till Söder. Vi åt en supergod och trevlig middag på Vinvalvet. Riktigt mysigt ställe och riktigt bra service. Det var ett sällskap som var lite livade vid bordet bredvid en stund. Vi glömde det ganska snabbt dock. När vi skulle beställa in efterrätt kommer servitrisen och säger att ägaren vill bjuda oss på dessert och kaffe eftersom det var lite högljutt ett tag. Sånt ger verkigen extra bra betyg på en restaurang! Skulle verkligen inte behövts men vi uppskattade verkligen gesten. Maten var även supergod så det var absolut inte sista gången vi var där!

image image image image image image imageEfter den goda middagen som bestod av tapas (vi beställde allt från ankbröst och musslor till spanska korvar) så åkte vi upp till baren i Gondolen för ett par drinkar. Vi avslutade kvällen på Ljuggrens med ytterligare några goda drinkar innan åldern sa att oss att det var dags att gå hem och sova :).

image image image image image

En reaktion på ”Vinvalvet och några drinkar på det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s