Here we go again

image

Hej! Jag funderar alltid på om jag ska fortsätta skriva här eller inte. Anledningen till att jag startade den här bloggen var för att kunna skriva om mitt liv i New York. Dels för att familj och vänner skulle kunna följa mina dagar och dels för att kunna kolla tillbaka på min stuidetid där på äldre dar. Men sen har jag bara fortsatt fastän jag  flyttat tillbaka till Sveriges för typ tre år sen. Av ren vana antar jag. Ibland tänker jag på att det kommer vara kul när man är 70 och kan kolla in här vad man gjorde i sina ungdomsdar. Därför är jag lite kluven. Känns inte så intressant att skriva om vad jag ätit till middag och vad jag gjort på jobbet under dagen. Jaja, jag fortsätter nog lite då och då i alla fall. Vill inte ångra att jag slutade :).

Bilden ovan är i alla fall från i måndags när vi firade Camillas födelsedag med drinkar och middag på Miss Voon. Mycket trevligt :)!

6 reaktioner på ”Here we go again

  1. Men din bästa vän är juh faktisk i USA och jag vill gärna veta vad du äter varje dag för jag saknar dig!!! Om du slutar blir jag ledsen, duvill väll inte göra din vän ledsen? Nej precis så vänligen forsät mvh puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s