Godis till kärringarna

image

Hejsan, hoppsan. Här ligger jag i au naturellt läge. Nyduschad och fräsch. Inväntar Welcome to Sweden. Känns som fredag eftersom det är halvdag imorgon och sen lite påskledighet. Sitter och nallar godis ur godisskålen som jag köpte om det kommer några påskkärringar imorgon. Men chansen är ju liten efter som vi har portkod. Men senast det hände hade jag inget godis hemma och det var riktigt pinigt. Fick rota fram nån gammal mörk choklad som var halväten i skafferiet. Stackars barn. Må det icke hända igen!

2 reaktioner på ”Godis till kärringarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s