Helgen

imageimageIgår åkte vi till Robins föräldrar. Vi tvättade bilen och böt däck. Kul grejer hehe. Vi skulle börja kolla på båten också men det hann vi inte. Solen kikade fram under eftermiddagen i alla fall. Skönt med en kaffe ute i solen 🙂

image imageKvällen tillbringade vi med matlagning deluxe. Vi delade upp oss och gjorde en rätt var. Jag och Robin stod för förrätten som var carpaccio. Inte för att skryta, men den blev grym!!! Supertunt skivad oxfilé, citronsaft och olivolja ringlat över, coctailtomater, balsamico, salladslök, rostade pinjenötter och hyvlad parmesan. Mmh. Hela middagen var supergud. Huvudrätten var gnocchi (bilden) och efterrätten en superfräsch frukstallad med limoncello.

Idag har det varit en slapp söndag. Vi storstädade hela lägenheten och sedan har vi storhandlat :).

2 reaktioner på ”Helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s