Härlig onsdag

Jag är verkligen sämst att uppdatera här på vardagar. Man är ju helt slut efter jobb, träning och hushållsysysslor. I dag var jag på en jättebra konferens under förmiddagen som handlade om digital customer experience och sedan betade jag av lite mail på kontoret. Efter jobbet åkte jag hem till Elin och hade sushimys 🙂

imageHär om dagen hade vi finbesök av den här lilla gullungen. Han har ett ansikte men inte helt säker på om hans päron vill att jag exponerar honom :). Väldigt mysigt med lite bebisgos var det i alla fall:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s