Lillasyster 21

imageimage image

Igår var ingen vanlig dag. Det var min systers födelsedag. 21 hela år. Men för mig är hon alltid LILLA syster. Hon kom till mig efter jobbet. Jag hade förberett bellinis som vi surplade i oss. Hon fick lite presenter från mig och Robin. Hon blev nöjd, puuh. Det var lite svårt att köpa eftersom vi shoppade typ allt hon ville ha i New York och det fick hon förra veckan. Av oss fick hon nya träningsskor och en Tommy Hilfiger tröja :). Senare på kvällen gick vi ut och åt tapas på Aqui. Favoriten! Haha, vi är verkligen två storätande kvinnor. Tror ingen förstår hur mycket vi äter. Vi beställde in så mycket mat att till och med servitrisen sa att det är alldeles för mycket, vi kommer inte orka. Men vi åt allt förutom några potatisklyftor och en halloumiskiva. Hon var helt chockad när hon kom tillbaka och var fascinerad över hur allt fick plats i våra magar.

Till något annat så blev jag så himla överraskad i veckan när jag kom hem och det stod ett blombud utanför dörren. Det var från Camilla som firade att hon bott ett år i Sverige och tackade för att jag drog med henne på alla våra tjejhäng med tjejgänget när hon kom hit. Nu är hon en i gänget. Men det var så gulligt<3 jag vet själv hur det är att flytta till ett helt nytt land där man inte känner någon. Det kan stundtals kännas väldigt ensamt. Så dom fina tulpanerna är från henne! Vi träffades i New York när vi båda pluggade där :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s