Brunch hos Elina

image

Igår bjöd Elina på brunch. Brunch är den nya grejen, så mysigt!

Själv har jag tryckt i mig en smärre frukost nu. Min mage är som ett svart hål. Varje morgon den här veckan har jag ätit frukost klockan sju. Den har då bestått av tre riskakor med mycket smör, kalkon och en hel avocado uppdelad på dem. Ca 2 dl grekisk yoghurt med bär och kokoschips plus två ägg. Tror ni inte magen kurrar av hunger redan kl 9.30 på jobbet? Har med mig två mellanmål till jobbet som räddar mina dagar 😂 haha. Jag är en hungrig kvinna.

Nu ska jag dra upp Robin ur sängen. Vill ta en promenad i det fina vädret innan dagens sysslor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s