Back from NYC

Hemma från New York nu. Så härligt att våren är här. Hoppas det inte kommer ett bakslag. Men räknar med det, det brukar det alltid. I dag hann jag lunchträna, körde ben. Det var härligt. När jag kom hem gick jag och Robin en PW. Det var inte lika härligt för solen gick ner och det var svinkallt. Väldigt uppfriskande dock :).

image image image

Lite street bilder från NYC. Sista bilden är huset jag bodde i när jag först flyttade dit. Så härliga minnen! Bodde näst högst upp i mitten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s