A stroll in Central Park

Idag har vi gått otroligt mycket. Fasen vilka runda fina skinkor vi kommer få efter den här dagen. Vi började på ett mysigt diner idag igen. Körde en ordentlig frukost innan vi begav oss. Vi tog en promenad längst 5th avenue till Central Park. På vägen kikade vi lite i affärer och tog en kaffe i Trump Tower. Efter det gick vi en mysig promenad i Central Park. Jag har aldrig sett såhär mycket snö i New York. Den stannar ju inte kvar på gatorna men i Central Park ligger den vit, fluffig och orörd. Det var så mysigt att strosa runt i parken och den blir verkligen helt annorlunda när snön ligger. Måste komma tillbaka hit i höst känner jag! Solen värmde och det var supermysigt. När vi hade gått klart åkte vi ner till Brooklyn och traskade runt. Det är så mysigt där, och utsikten över Manhattan är så fin! Åhh, vad jag älskar New York. Är så tacksam att jag fått bo i världens bästa stad <3.

image image image image image image image image image image image image image image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s