Rare bar & grill

Kollade upp lite ställen att äta på innan vi åkte hit och läste mycket om de goda burgarna på Rare. Kollade upp adressen och såg att den låg på samma adress som vårat hotell! Vilket sammanträffande. Restaurangen tillhör alltså hotellet. Och ohh myyy goooood vilka goda burgare vi åt till middag igår! Både jag och Robin tyckte det var dom godaste burgarna vi ätit i våra liv.

imageBörjade med en mango och chili drink. Tyckte den var lite stark i början, men efter några klunkar var den faktiskt riktigt god. Man var bara tvungen att värma upp smaklökarna.

imageJag beställde deras plain burger som man får välja topping själv på. Tog smoked cheddar, apple smoked bacon och tryffelsmör. Grymt val av mig. Den var helt magisk. Äter ju inte gluten så skippade brödet, men det såg helt perfekt ut.

image

Till min burgare beställde jag parmesan och tryffelpommes. Dom var helt magiska! Blev seriöst ledsen för att jag blev mätt. Ville äta allt en gång till.

imageRobin beställde kockens specialare. Det var en burgare i en wrap, med cheddar, guacamole och karameliserad lök om jag inte missminner mig. Till det var det fries och caesarsallad.

imageLigger på 37th and Lexington :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s