New York

Heeej! Här kommer en snabb uppdatering från världens bästa stad! Vi kom till hotellet igår vid 22. Tog en promenad till Times Square och åt en sen middag. Sedan däckade vi som två små barn efter en lång dag.

image

Vårt hotell är verkligen över förväntan. Vi bor i Midtown East bara några blocks från Grand Central. Affinia Shelburne NYC heter hotellet. Vi har ett superfint rum, eller ska man säga lägenhet. Vi fick högt upp i hörnläge. Vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Plus två klädkammare. Här skulle jag kunna flytta in permanent. Utsikt över hela East river har vi också.

Nog om hotellet. Vi har haft en perfekt första dag hittills. Självklart stod shopping på schemat. Vi började i SoHo där vi var typ halva dagen. Älskar SoHo, det är så mysigt. Sedan åkte vi till Union Square och åt lunch på Spice och sist med inte mist bar det av till Upper West Side för lite mer shopping. Vi båda kom hem med så mycket fint. Tror min shoppingbudget kommer spricka…. Ska visa lite jag köpt sen. Idag blev det lite nya Clinique produkter, en ny skjorta från Ralp Lauren, en såå fin YSL halsduk m,m.,

imageimage

imageimage

image

Vi svalkade oss med drinkar efter vår intensiva shoppingrunda, och när vi kom tillbaka till hotellet bjöd dom alla på vin. Underbart! Nu ligger vi i sängen och ska bestämma oss för vart vi ska gå och äta ikväll :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s