Financial and China Town

Idag åkte vi ner till Financial District och traskade runt. Kollade läget på Wall street bland annat. Shoppade på Century 21 gjorde vi också. Pengarna rinner iväg här, haha. Efter att ha tillbringat flera timmar i Financial där vi också fikade och åt lunch, så tog vi en promenad till China Town. Alltid lite kul att gå där. Känns ju som man är i Kina.

Nu har vi precis kommit upp från ett par glas vin i lobbyn på hotellet. Vi ska fixa till oss för ikväll blir det middagpå Tao, en av mina favoritrestauranger här och sedan blir det några drinkar på nån rooftop bar.

image

image

image image

image image image image

En reaktion på ”Financial and China Town

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s