Fantastisk fredag

Vaknade av mig själv 6.45 imorse. Så skönt! Jobbade hemifrån och sedan lunchade jag med min älskade mamma. Efter lunchen var jag på massage. Körde en helkroppsmassage vilket var behövligt. Nu känner jag mig som en avslappnad spagetti. Nu har jag stängt ner datorn vilket = SEMESTER! Ska hem till mina föräldrar och äta middag ikväll. Ska mysa med min syster. Hon älskar att mysa (noot). Men Robin är i Malmö så hon är mitt myssubstitut.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s