Brutal träningsvärk

I fredags var jag och tränade i Sickla. Körde ben och körde med vanliga vikter, så inget speciellt. Dock hade dom en insida lår maskin. Jag brukar träna insida lår i cable crossen eller med gummiband eftersom inget av mina gym har en sån maskin. Så jag köttade sönder denna maskin i kombination med alla mina andra benövningar. OCH NU HAR jag sån brutal träningsvärk. Tror jag ska avlida. Mådde så illa idag på jobbet för att jag hade så ont. Helt sjukt. Kan inte lägga benen i kors eller flytta dem när jag ligger ner. Haha helt galet.

imageHur som helst är jag så taggad på New York!!! Om en vecka åker vi. Världens bästa stad<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s