Ny kamera

imageWoho, idag köpte vi en ny kamera. En riktigt bra systemkamera. Den blev klarladdad nu ikväll och hittills är vi jättenöjda. Alltid svårt att ta bilder i mörker men den ovan är vanlig autoinställning och blev ju bra ändå:). Helgen har varit lugn och mysig. Igår skulle vi bort på middag men det blev inställt pga sjukdom så vi gick på bio istället. Såg Cirkeln. Haha, skulle vara en skräckis men jag skrattade mest. Nu blir det filmmys i soffan:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s