Att arbeta flexibelt

Något som är ett plus utöver att jag tycker att mitt jobb är sååå roligt, är det flexibla arbetssättet. Vi har ju inga fasta arbetsplatser, vissa gillar det inte men för mig fungerar det utmärkt. Sitter ändå i möten 80% av tiden så känner inget behov av en fast arbetsplats. En fördel är ju också att man blir lite som en egen företagare och kan jobba lite från varstans. I början tänkte jag ått ”åhh jag ska jobba hemifrån så mycket jag bara kan, gud vad skönt” men nej, jag går faktiskt hellre till kontoret och sätter mig även om jag inte behöver. Har ju världens mysigaste kollegor och det gör ju att jag hellre sitter med dom än i min ensamhet. Det är också mer givande för utvecklingen att diskutera och bolla idéer och tankar med sina kollegor än att ha en diskussion med sig själv. Fredagar brukar dock vara den dagen de flesta jobbar hemifrån. Känns ändå skönt att jobba hemifrån på fredagar. Då hinner man beta av mail och annat ” to do” i väldigt produktiv takt.

imageDet är ändå rätt mysigt att jobba hemifrån, men en dag i veckan räcker för min del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s