Ständig frossa och lampproblem

God kväll! Sitter här i soffan, inlindad i tre filtar och en rykande varm kopp kaffe i handen. Är man en kall människa så är man. Hela mitt liv har jag varit kall så jag är van. Mina fingrar är alltid lite lilatonade och mina inre organ är typ gjorda av is. Fryser alltid inombords liksom så det brukar inte hjälpa så mycket med filtar. Hur som helst. Jag och Robin har ett stort problem som är väldigt tragiskt och allvarligt. Det är att vi har jättesvårt att hitta lampor till vår lägenhet. Kan erkänna (detta är jättepinigt) att vi har julbelysningen kvar. Alltså vi har julstjärnorna kvar och det är bara vi i hela Gamla Enskede. Ser riktigt pinigt ut när våra julstjärnor lyser upp hela grannskapet. Nu har vi i alla fall hittat lampor som vi tror kommer passa perfekt i våra fönster. Och vi hittade dom på Ellos av alla ställen. Dom har verkligen blivit riktigt bra på heminredning! Fanns så mycket fint!

image

279 kr styck också. Sjukt billigt! Bild från ellos.se.

En reaktion på ”Ständig frossa och lampproblem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s