Dregel

image

Tog en selfie i väntan på dagens första möte. Somnade tidigt igår så vaknade innan klockan ringde imorse och var först på jobbet. Efter mötet gick jag och tränade. Då var klockan 10.30 och gymmet nästan helt tomt. Så skönt. Körde mitt lätta benpass (lägre vikter fler reps, kör varannan tung varannan lätt). Känner typ redan träningsvärk. Den kommer alltid så fort på mig.

Efter jobbet åkte jag till min syster som bjöd på middag. Oxfilé med klyftpotatis och bea. Standardrätten hos familjen Rydén. Vi har stekt många oxfilébitar i vårt liv så vi är experter på att få dem helt perfekta. Mums så gott det var. Sen satt vi och skrattade hela kvällen. Skrattade så mycket att vi båda dreglade. Min älskade lilla syster 💖. Eller hon är inte så liten längre. Snart 21 och pluggar på universitetet liksom.

En reaktion på ”Dregel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s