Helg igen

Hej! Helg igen. Haft en vecka som varit fullproppad. Har haft något inplanerat varje dag efter jobbet, möte på båtklubben, middag med jobbet etc. Så det var riktigt skönt med lite ensamtid och fredagsmys igår. Robin var ute med några kompisar. Så det var jag och Biffen här som mös hela kvällen lång. Stekte pannkakor och åt choklad. Biffen fick kycklingpaté.

image

Nu sitter jag och äter frukost. Grekisk yoghurt med glutenfri crunch, jordgubbar och rivna kokosflarn. Om någon nu skulle bry sig om vad jag äter till frukost. Till efterrätt blir det apelsinkrokant. Det är man värd.

Har redan lite träningsvärk från gårdagens ryggpass, körde inte ens så hårt eftersom jag hade världens magvärk. Så det var ju trevligt:) blir en lugn dag idag, ska köra ett gympass. Ben eller axlar/mage får se vad jag är sugen på. Sen hoppas jag att inte Robin är allt för bakis så vi kan åka till något köpcentrum, behöver nya svarta jeans och en storhandling skulle sitta fint!

2 reaktioner på ”Helg igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s