Vill inte!

Vi har ju varit hundvakt åt Biffen i två veckor nu. Och idag känner jag mig typ ledsen på rikigt för jag vill inte lämna tillbaka honom! Det är ju såååå mysigt att ha en hund hemma. Alltid sällskap och massa mys i soffan. Det är ju faktiskt väldigt skönt att behöva ta en halvtimmas promenad på morgonen varje dag. Det känns inte ens jobbigt när man vet att man måste för hundens skull. Men han kommer ju bli överlycklig av att träffa husse och matte igen :). Hur som helst skulle jag gärna behållt honom. Nu har vi myst lite extra hela morgonen och varit på en extra lång prommis och lekt massor. Han är ju 15 så nu kommer han nog sova resten av dagen.

image

Nu blir det dock mys med min lilla kanin och lite kloklippning. Sedan blir det träning. Blir rygg och armar idag 💪.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s